Webinars over RES 1.0 terugkijken

26-02-2021

Met het webinar ‘Zon, wind en warmte in West-Brabant’ informeert de RES West-Brabant inwoners en bedrijven over het opwekken en inzetten van duurzame energie in de regio. Dit webinar werd op 10 februari 2021 live uitgezonden.

De RES 1.0 beschrijft keuzes en randvoorwaarden van de 16 gemeenten in West-Brabant, de provincie en het Waterschap. Er staan met name afspraken in over hoe en waar duurzame elektriciteit opgewekt kan worden, over de verduurzaming van de warmtevoorziening – zonder aardgas-, en over de uitbreiding van de energie-infrastructuur binnen de regio. Hiermee draagt West-Brabant haar steentje bij aan de landelijke opgaaf voor duurzame energie. Maar wat betekent dit nu voor West-Brabant?

Webinar voor inwoners en bedrijven terugkijken

Met het webinar ‘Zon, wind en warmte in West-Brabant’ informeert de RES West-Brabant inwoners en bedrijven over het opwekken en inzetten van duurzame energie in de regio. Dit webinar werd op 10 februari 2021 live uitgezonden. Tijdens de webinar kregen kregen inwoners meer informatie over de omslag naar een duurzame energievoorziening. Ook werden de plannen, het proces en gemaakte keuzes voor duurzame energie in de regio West-Brabant toegelicht. Benieuwd naar dit webinar? Je kunt het webinar terugkijken via onderstaande link.

KIJK HET WEBINAR VOOR INWONERS EN BEDRIJVEN TERUG

Webinar voor raadsleden en bestuurders terugkijken

Op 11 december 2020 heeft de Stuurgroep RES West-Brabant ingestemd met de RES 1.0. Daarmee ligt de RES 1.0 op dit moment ter besluitvorming bij de individuele besturen. Om raadsleden en bestuurders van de waterschappen en provincie vanuit de regio zo goed mogelijk te informeren over deze RES 1.0 organiseerden wij op 24 februari 2021 een webinar.  Deze digitale bijeenkomst voor raadsleden is terug te kijken via onderstaande link.

KIJK HET WEBINAR VOOR RAADSLEDEN EN BESTUURDERS TERUG

Afbeeldingen

 

Volg ons op Linkedin

 

Contactinformatie

Waterschap Brabantse Delta
Bouvignelaan 5
4836 AA Breda

Telefoonnummer Johan de Beer, programmaregisseur RES West-Brabant: 06 ‑ 148 641 90

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Cookie-instellingen