RES West-BrabantWij werken samen aan een duurzame toekomst met schone en betaalbare energie voor iedereen.

Congres Regionale Energie en Lokale Warmte*

Begin

11-11-2023 om 09:00

Einde

11-11-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Jaarbeurs, Utrecht

Op 1 november organiseren NP RES en Nationaal Programma Lokale Warmtetransitie (NPLW) samen het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte. Een logische stap omdat warmte en duurzame opwek elkaar in de praktische uitvoering van de energietransitie steeds vaker tegenkomen. Meld je nu aan!

Ik meld me aan

Voor wie

Het congres is voor iedereen die betrokken is bij de energie- en warmtetransitie: ambtenaren en bestuurders die met de klimaatopgave bezig zijn, (burger)initiatieven, woningbouwcorporaties, energiecoöperaties, netbeheerders, maatschappelijke organisaties, marktpartijen en wetenschappers. Je ontmoet veel collega’s die ook aan de energietransitie werken. Je doet nieuwe inzichten en inspiratie op.

Krachten bundelen in de uitvoering

We werken samen aan de uitvoering van de energie- en warmtetransitie. Op het congres zie je hoe dit vorm krijgt. Denk aan praktijkverhalen van regio’s en gemeenten, sessies over het energiesysteem, over onze leefomgeving en over betrokkenheid van inwoners en energiecoöperaties. Maar ook overkoepelende thema’s komen aan de orde, zoals veiligheid, interbestuurlijk samenwerken en desinformatie.

Programma in de maak

We zijn nog druk bezig met het samenstellen van het programma. Dat bestaat uit een plenair deel en drie rondes met circa 30 deelsessies over het ontwikkelen en uitvoeren van de RES’en en de Lokale Warmtetransitie. Vind je dat een bepaald onderwerp of praktijkvoorbeeld absoluut niet mag ontbreken? Laat het ons weten bij je aanmelding.

Let op: de aanmelding voor deelsessies begint in het najaar. Als je je nu aanmeldt, word je hiervoor als eerste uitgenodigd.

Ik meld me aan

 

Volg ons op Linkedin

 

Contactinformatie

Waterschap Brabantse Delta
Bouvignelaan 5
4836 AA Breda

Telefoonnummer Johan de Beer, programmaregisseur RES West-Brabant: 06 ‑ 148 641 90

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Cookie-instellingen